Vad vi gör

renovering

Hel eller halv renovering?

Oavsett omfattning eller svårighetsgrad kan vi hjälpa Er i det ansvarsfulla uppdraget att totalrenovera. Vi har kompetenta medarbetare som kan allt om måleri, tapetsering, golvläggning, el och allt annat, både inne och ute. Genom att välja oss får ni förutom renoveringsarbeten hjälp med planering av planlösning, materialval, elinstallation och ljussättning. 

När du anlitar oss för en husrenovering i Stockholm får du tillgång till en helhetslösning med kompetenser från andra hantverksområden. Vi har erfarenhet från nybyggnationer, stora renoveringar och enskilda köks- och badrumsrenoveringar.

Vad vi gör

Renovering

Boende som du önskat dig

Vi erbjuder en helhetslösning för dig som ska renovera din lägenhet eller hus. Vi har stor erfarenhet och hjälper våra kunder med allt från målning, golvläggning och tapetsering till renovering av kök och badrum eller uteplatser. Vårt mål är att du ska få en boende som du har önskat dig.

Tydligt och transparent

Oavsett om du redan har många idéer eller klar bild av vad du vill ha för renovering eller behöver ha inspiration så finns vi här för dig. Vi går igenom dina idéer med dig och ser hur vi kan utföra det. Med tydliga och transparenta offerter kan du känna dig trygg med vad din renovering kommer att kosta och vi håller dig informerad under varje steg vi tar tillsammans.

Både inne och ute

Förutom alla typer av arbete inne i boende så utför vi även renovering på utsidan av ditt hus så som altan, uteplats, staket eller liknande. 

Med oss är du i trygga händer

Vill du veta vad din renovering kan kosta?

Vad vi har gjort tidigare

Se våra tidigare renoveringar här