Vad vi gör

BADRUMSRENOVERING

Är det dags att renovera badrummet?

Vi har lång erfarenhet av renovering av badrum. Hos oss är du alltid välkommen med såväl mindre som större renoveringar. För att lyckas med badrummet krävs en hel del planering, exempelvis var olika funktioner ska placeras, elinstallation, golvläggning med mera.

Kvalitet i arbetet är det viktigaste för oss. Vi planerar tillsammans med dig ditt nya badrums design och utformning och hjälper dig att sätta upp en tidsplan. Vi jobbar alltid med skriftliga avtal.

Vad vi gör

Badrumsrenovering

Viktigt att välja rätt

Badrummet utgör ett av de största och mest kostsamma arbeten i en renovering. Därför är det viktigt att välja rätt leverantör. Vi har behörighet för våtrum och vi använder oss av auktoriserade VVS- och elföretag.

Kvalité och funktionalitet

Badrumsrenovering är inget man gör ofta. Vi strävar att arbeta med bra kvalité och att ta fram ett funktionellt badrum som du kan vara nöjd med i många, många år. När det gäller badrumsrenovering är det viktigt att allt utförs på rätt sätt. Under badrumsrenovering är inga misstag tillåtna. Med Dudi Bygg kan du vara säker att du får ett badrum av hög kvalitet som kommer att hålla i många år.

Olika stilar - inga problem

Vid badrumsrenovering behöver man tänka på vilken stil samt vilken budget och materialval man vill ha. Vi finns här för att hjälpa dig välja rätt material utifrån budgeten och att hitta optimal lösning för att ditt badrum ska vara funktionell och samtidigt passa din stil och önskemål.

Med oss är du i trygga händer

Vill du veta vad din badrumsrenovering kan kosta?

Vad vi har gjort tidigare

Se våra tidigare badrumsrenoveringar här