Läs mer om oss

Professionell renovering av ditt hem!

Dudi Bygg grundades 2013 som ett kompetent familjeföretag som tar hand om din bostadsrenovering. Vi är ett kundorienterad företag som erbjuder tjänster inom bygg och renovering i Stockholms län. Vårt företag består av professionella och kompetenta medarbetare som älskar sitt jobb och strävar efter innovativa och trygga lösningar. Genom att anlita oss får du som kund en effektiv och transparent planering samt ett resultat av högsta kvalitet utifrån dina krav och önskemål.

Hos oss är du alltid välkommen med såväl mindre som större renoveringar. Vi utför alla våra uppdrag med arbetssätt och material som minimerar miljöpåverkan och maximerar kvalitén. Vi strävar att vara förtroendeingivande, pålitliga, kreativa och proffsiga. Det ska vara lönsamt och roligt att anlita oss. Vårt mål är att ha långvariga och återkommande relationer med våra kunder.

Kvalitet i arbetet är det viktigaste för oss. I ett bra utfört projekt är alla parter blir nöjda. Därför är det viktigt för oss att innan projektets start vara överens om vad som ska göras, inom vilket tidsram, och till vilket pris. Vi jobbar alltid med skriftliga avtal.

Vad vi gör

Totalrenovering

Boende som du önskat dig

Vi erbjuder en helhetslösning för dig som ska renovera din lägenhet eller hus. Vi har stor erfarenhet och hjälper våra kunder med allt från målning, golvläggning och tapetsering till renovering av kök och badrum eller uteplatser. Vårt mål är att du ska få en boende som du har önskat dig.

Tydligt och transparent

Oavsett om du redan har många idéer eller klar bild av vad du vill ha för renovering eller behöver ha inspiration så finns vi här för dig. Vi går igenom dina idéer med dig och ser hur vi kan utföra det. Med tydliga och transparenta offerter kan du känna dig trygg med vad din renovering kommer att kosta och vi håller dig informerad under varje steg vi tar tillsammans.

Både inne och ute

Förutom alla typer av arbete inne i boende så utför vi även renovering på utsidan av ditt hus så som altan, uteplats, staket eller liknande. 

Shape

FAQ

Här är några av de vanligaste funderingar av våra kunder

Våra offerter är tydliga och erbjuder fast pris till våra kunder. Vi sitter tillsammans med våra kunder och kollar på olika idéer och när vi är överens om vad som ska göras kan vi erbjuda en offert med fast och tydligt pris.

Det bästa sättet att börja är att kontakta oss för rådgivning och offert. Det är kostnadsfritt och vi kan hjälpa er med alla funderingar om er renovering.

Med alla yrkesgrupper så som VVS och elektriker och gemensamma processer och arbetssätt tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Vi garanterar för vårt arbete.

Vi erbjuder hjälp med renovering av boende både inne och ute. Vi utför köksrenovering, badrumsrenovering, golvläggning, väggarbete men även utomhus arbete så som altan, staket eller liknande.

Vi har företagsförsäkring med Trygg-Hansa ifall något oväntat skulle hända.

Oavsett om det är villan, lägenheten eller sommarstugan så hjälper vi dig att renovera. Vi tar oss an både små och stora jobb.

Med alla yrkesgrupper så som VVS och elektriker och gemensamma processer och arbetssätt tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Vi är certifierade och lämnar garanti på vårt arbete.

Tid som en renovering tag beror mest på omfattning av den planerade renoveringen. När vi planerar vårt arbete med kunden lämnar vi en tydlig och realistisk tidsplan för vårt arbete.

Innan man börjar renovera behöver man fundera på omfattningen av renoveringen och budgeten man har. Man gör renoveringar väldigt sällan i sin boende så man ska helst ta sin tid för att gå igenom alla sina idéer innan man tar beslut. Vi hjälper hjärna till med idéer och inspiration.